Milyen egy igazán jó autószerviz program?

Az autószerviz programok nélkülözhetetlen kellékei a szervizek életének. Segítségükkel automatizálni lehet a folyamatokat, valamint nagy segítséget nyújtanak a szervizek előkészítésében a munkalapok elkészítésében, számlázásban, eszközkezelésben és technikai elemzésekben is.

Az ideális autószerviz program legalább olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek egy szerviz életében a manuálisan végzett feladatokat automatizálják. A szervizeknek például az eszközök kezelése egy eszközkezelő program segítségével jóval egyszerűbben működhet, mintha a hagyományos kézi módszert alkalmaznák.

A papír alapú nyilvántartások ideje már lejárt: néhány kattintással olyan szoftveres megoldások érhetőek el, amelyek nem csak az eszközök naprakész nyilvántartását teszik lehetővé, de egyszerre ehet bennük követni az élettartamra vonatkozó követelményeket is.

Például ha lejár a hitelességi ideje egy hitelesítésre szoruló eszköznek, a program képes automatikusan hívni a hitelesítést végző céget, így nem kell állandóan a dokumentumokat fürkészni a határidőket keresve.

A program képes továbbá a kalibrálási időket is átlátni, valamint az ajánlott eszköz felülvizsgálatban is segíteni képesek.

Személyes kedvencünk a Tools Office rendszer, aminek a legnagyobb előnye hihetetlen képességei mellett, hogy teljesen ingyenesen adja a fejlesztő cég.

Érdemes minél előbb bevezetni, hiszen rengeteg pénz, időt és energiát lehet megtakarítani az ilyen innovatív fejlesztésekkel. A 21. században pedig azok a vállalkozások tudnak csak talpon maradni, amelyek időben felismerik ennek szükségességét.

További autószervi programok: