Szálloda ellátó cégek

A szálloda és hotel ellátó cégek egy speciális vendéglátóipari igényt kívánnak kiszolgálni. A hotel termékek és felszerelés alapvetően egyedi igények és elvárások alapján készülnek. Egy egy eszköz nem feltétlenül ugyanazt a funkciót látja el mint például az otthoni megfelelője. Például a higiénia érdekében a tusfürdők és fogkrémek általában kis mennyiségben állnak a vendégek rendelkezésére, így nem kell mások után használniuk egy terméket. Míg otthon inkább a nagy kiszerelésben való vásárlás lesz a célunk. Épp ezért egy professzionalitásra törekvő hotelnek, szállodának előbb vagy utóbb szüksége lesz egy jó szálloda ellátó partnerre, aki pontosan és időben tudja kiszolgálni a hotel igényeit. Legyen szó akár új bútorokról vagy éppen törölközőkről.

 

Fogászati röntgen gyorsan és egyszerűen

Az egyik alapvető diagnosztikai módszer a fogászatban még ma is a röntgen felvételek készítése a fogsorról. Egy jó felszereltségű fogászat ma már rendelkezik a rendelőn belül egy vagy több ilyen géppel is. Ez azért fontos mert a gyors és pontos vizsgálat és elemzés felállítása mind a beteg mind a fogászat életében fontos tényező. A beteg szempontjából, ha már eleve fájdalmas panaszokkal érkezett, a minél hamarabbi beavatkozás lesz az elsődleges szempont. Egy gyors és pontos diagnosztika felállításával ez hamar megoldható. A rendelő életében pedig jobban lehet tervezni a páciensek fogadásának ütemezését. Ezzel a holtidő tovább csökken és több beteget tud ellátni a fogászat rövidebb idő alatt. Aki Budapesten keres hasonló fogászati röntgen kezelést annak mi a Pont32 Fogászati Röntgen szolgáltatását tudjuk ajánlani. Itt lehetőség nyílik nemcsak az egyes fogak, de az egész fogsor és az állkapocs és arccsontok kivizsgálására is.

Online foglalás - Soha nem volt ennyire egyszerű

A különböző hotel és szálloda szoftverek egyszerűen alkalmazkodnak az igényekhez és könnyen használhatók. A foglalások rögzítése még soha nem volt ennyire egyszerű. Teljes mértékben automatizált szoftverről van szó. Könnyen kezelhető felület és személyre szabhatóság jellemzi. Az átláthatóság érdekében vizuálisan jeleníti meg a foglalásokat, a megjelenő időszakasz pedig egy szimpla gombnyomással átállítható. A sokrétegű szűröknek hála bármilyen szempontokat figyelembe vehetünk és azokat jeleníti meg nekünk amelyek az adott időpontban nekünk lényegesek. Erre a legalkalmasabb online foglalási rendszer a hotelek és szállodák számára a Sabeeapp. Hiszen képes kapcsolatot tartani a legtöbb szállásfoglalási oldallal, így azon pillanatban frissülnek az adatok és infomrációk, amint beérkeztek a foglalások az online felületről. Irányítsa hatékonyan szállodaláncát vagy akár apartmanját egyszerűen. Az online foglalási rendszerbe a világ bármely pontjáról és bármely időben bejelentkezhet. Akár mobileszközről is egyszerűen elérhető. Jelentéseink testreszabhatóak, minden fontos információt kinyerhet belőlük a szálláshelyével kapcsolatban.

A fotógép bérlés az egyik legmenőbb dolog a drónok óta

Egyre újabb és újabb technológiákat és high-tech eszközöket használunk arra, hogy megörökítsünk egy adott pillanatot fotón vagy videón. A fotógép avagy selfiegép a következő őrület a listában. Az okostelefonok, drónok és gopro-k után most egy olyan eszköz van terjedőben, ami kifejezetten kevés helyszín bemutatására alkalmas, de ott nagy mennyiségben és változatosan lehet vele képeket készíteni.

A fotógép előnyeihez rengeteg minden tartozik:

  • kezelése egyszerű
  • gyorsan, 15 perc alatt felállíthat
  • fotóstúdió minőségű képeket lehet vele készíteni
  • középontban mindig az emberek vannak
  • flúgos kiegészítőket, jelmezeket és filtereket lehet használni a képeken
  • egyből nyomtathatunk képet, vagy akár küldhetjük is a közösségi média felületeinkre

Igazi haszna elsősorban a nagyobb rendezvényeken mutatkozik. Ilyenkor több száz résztvevőt kell megörökíteni. A fotógép elképesztően gyorsan tudja ezeket a képeket készíteni és csak azokat kell meghagynunk amelyeken tényelg jól nézünk ki. Nincs egy rosszul elkapott pillanat, amit a fotós választott ki és csak azt retusálta. Mindenképpen érdemes kipróbálni ezt az eszközt, ha egy nagyobb rendezvényen gondolkodunk, hiszen kiváló bónusz program lehet és viszonylag olcsón megoldható a bérlés is. Mi például a Selfiegép fotógép kölcsönző céget ajánljuk, kiváló szolgáltatásuk miatt.

Milyen egy igazán jó autószerviz program?

Az autószerviz programok nélkülözhetetlen kellékei a szervizek életének. Segítségükkel automatizálni lehet a folyamatokat, valamint nagy segítséget nyújtanak a szervizek előkészítésében a munkalapok elkészítésében, számlázásban, eszközkezelésben és technikai elemzésekben is.

Az ideális autószerviz program legalább olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek egy szerviz életében a manuálisan végzett feladatokat automatizálják. A szervizeknek például az eszközök kezelése egy eszközkezelő program segítségével jóval egyszerűbben működhet, mintha a hagyományos kézi módszert alkalmaznák.

A papír alapú nyilvántartások ideje már lejárt: néhány kattintással olyan szoftveres megoldások érhetőek el, amelyek nem csak az eszközök naprakész nyilvántartását teszik lehetővé, de egyszerre ehet bennük követni az élettartamra vonatkozó követelményeket is.

Például ha lejár a hitelességi ideje egy hitelesítésre szoruló eszköznek, a program képes automatikusan hívni a hitelesítést végző céget, így nem kell állandóan a dokumentumokat fürkészni a határidőket keresve.

A program képes továbbá a kalibrálási időket is átlátni, valamint az ajánlott eszköz felülvizsgálatban is segíteni képesek.

Személyes kedvencünk a Tools Office rendszer, aminek a legnagyobb előnye hihetetlen képességei mellett, hogy teljesen ingyenesen adja a fejlesztő cég.

Érdemes minél előbb bevezetni, hiszen rengeteg pénz, időt és energiát lehet megtakarítani az ilyen innovatív fejlesztésekkel. A 21. században pedig azok a vállalkozások tudnak csak talpon maradni, amelyek időben felismerik ennek szükségességét.

További autószervi programok:

Mitől lesz igazán profi egy nemzetközi fuvarozó cég?

A minőségi követelmények ma már minden ágazatban az egekbe szöktek. Nincs ez másként a fuvarozás és áruszállítás világában se. Jobban belegondolva egészen megdöbbentő, hogy mekkora változások játszódtak el a szállítmányozás terén az elmúlt évtizedben.

15 éve még a kis garázscégek uralták a közúti szállítmányozás iparágat. Minden nagyobb cégnek megvoltak a saját szállítói, akik gyakran családi méretben üzemeltették flottájukat, ami nem állt 5-10 kamionnál vagy teherautónál több gépjárműből.

A nemzetközi szállítmányozás világa azonban teljesen megváltozott. Jó példa erre a Szinker International Logistics. A kis garázscég jól alkalmazkodott a nagyvállalatok által támasztott versenyhelyzetre és garázscégből középvállalattá fejlődött.

A fuvarozással és áruszállítással foglalkozó vállalkozások előtt két út áll: a fejlődés, a méretgazdaságosságban rejlő lehetőségek kiaknázása, vagy a lassú leépülés. Fejleszteni kell a gépparkot, meg kell felelni a nagyvállalatok és az állam által diktált elvárásoknak (például tanúsítványok és engedélyek megszerzése).

További információ a nemzetközi szállítmányozásról és fuvarozásról: http://www.szinker.ro/nemzetkozi-fuvarozas/