A fotógép bérlés az egyik legmenőbb dolog a drónok óta

Egyre újabb és újabb technológiákat és high-tech eszközöket használunk arra, hogy megörökítsünk egy adott pillanatot fotón vagy videón. A fotógép avagy selfiegép a következő őrület a listában. Az okostelefonok, drónok és gopro-k után most egy olyan eszköz van terjedőben, ami kifejezetten kevés helyszín bemutatására alkalmas, de ott nagy mennyiségben és változatosan lehet vele képeket készíteni.

A fotógép előnyeihez rengeteg minden tartozik:

 • kezelése egyszerű
 • gyorsan, 15 perc alatt felállíthat
 • fotóstúdió minőségű képeket lehet vele készíteni
 • középontban mindig az emberek vannak
 • flúgos kiegészítőket, jelmezeket és filtereket lehet használni a képeken
 • egyből nyomtathatunk képet, vagy akár küldhetjük is a közösségi média felületeinkre

Igazi haszna elsősorban a nagyobb rendezvényeken mutatkozik. Ilyenkor több száz résztvevőt kell megörökíteni. A fotógép elképesztően gyorsan tudja ezeket a képeket készíteni és csak azokat kell meghagynunk amelyeken tényelg jól nézünk ki. Nincs egy rosszul elkapott pillanat, amit a fotós választott ki és csak azt retusálta. Mindenképpen érdemes kipróbálni ezt az eszközt, ha egy nagyobb rendezvényen gondolkodunk, hiszen kiváló bónusz program lehet és viszonylag olcsón megoldható a bérlés is. Mi például a Selfiegép fotógép kölcsönző céget ajánljuk, kiváló szolgáltatásuk miatt.

Milyen egy igazán jó autószerviz program?

Az autószerviz programok nélkülözhetetlen kellékei a szervizek életének. Segítségükkel automatizálni lehet a folyamatokat, valamint nagy segítséget nyújtanak a szervizek előkészítésében a munkalapok elkészítésében, számlázásban, eszközkezelésben és technikai elemzésekben is.

Az ideális autószerviz program legalább olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek egy szerviz életében a manuálisan végzett feladatokat automatizálják. A szervizeknek például az eszközök kezelése egy eszközkezelő program segítségével jóval egyszerűbben működhet, mintha a hagyományos kézi módszert alkalmaznák.

A papír alapú nyilvántartások ideje már lejárt: néhány kattintással olyan szoftveres megoldások érhetőek el, amelyek nem csak az eszközök naprakész nyilvántartását teszik lehetővé, de egyszerre ehet bennük követni az élettartamra vonatkozó követelményeket is.

Például ha lejár a hitelességi ideje egy hitelesítésre szoruló eszköznek, a program képes automatikusan hívni a hitelesítést végző céget, így nem kell állandóan a dokumentumokat fürkészni a határidőket keresve.

A program képes továbbá a kalibrálási időket is átlátni, valamint az ajánlott eszköz felülvizsgálatban is segíteni képesek.

Személyes kedvencünk a Tools Office rendszer, aminek a legnagyobb előnye hihetetlen képességei mellett, hogy teljesen ingyenesen adja a fejlesztő cég.

Érdemes minél előbb bevezetni, hiszen rengeteg pénz, időt és energiát lehet megtakarítani az ilyen innovatív fejlesztésekkel. A 21. században pedig azok a vállalkozások tudnak csak talpon maradni, amelyek időben felismerik ennek szükségességét.

További autószervi programok:

Mitől lesz igazán profi egy nemzetközi fuvarozó cég?

A minőségi követelmények ma már minden ágazatban az egekbe szöktek. Nincs ez másként a fuvarozás és áruszállítás világában se. Jobban belegondolva egészen megdöbbentő, hogy mekkora változások játszódtak el a szállítmányozás terén az elmúlt évtizedben.

15 éve még a kis garázscégek uralták a közúti szállítmányozás iparágat. Minden nagyobb cégnek megvoltak a saját szállítói, akik gyakran családi méretben üzemeltették flottájukat, ami nem állt 5-10 kamionnál vagy teherautónál több gépjárműből.

A nemzetközi szállítmányozás világa azonban teljesen megváltozott. Jó példa erre a Szinker International Logistics. A kis garázscég jól alkalmazkodott a nagyvállalatok által támasztott versenyhelyzetre és garázscégből középvállalattá fejlődött.

A fuvarozással és áruszállítással foglalkozó vállalkozások előtt két út áll: a fejlődés, a méretgazdaságosságban rejlő lehetőségek kiaknázása, vagy a lassú leépülés. Fejleszteni kell a gépparkot, meg kell felelni a nagyvállalatok és az állam által diktált elvárásoknak (például tanúsítványok és engedélyek megszerzése).

További információ a nemzetközi szállítmányozásról és fuvarozásról: http://www.szinker.ro/nemzetkozi-fuvarozas/

Mit érdemes megfigyelni a 2018-as esküvői meghívó divatról?

A 2018-as évben teljesen új esküvői meghívó divatirányzatok várhatóak, azonban az év elején már látszik néhány olyan trend, ami ezt az időszakot jellemezni fogja. Január az az időszak, amikor mindenki elkezdi tervezgetni az esküvőket és a rengeteg döntés között az esküvői meghívó kiválasztása is szerepel.

Minden menyasszony a tökéletes esküvőről álmodozik már gyermekkora óta. Valószínűleg Te is rengeteg elképzeléssel rendelkezel, de azért utána nézel a különböző divatirányzatoknak. Ebben a bejegyzésben utána járunk, hogy mire kell számítani az idei évben és megmutatjuk, hogy milyen választási lehetőségek vannak.

Az internetet böngészve számtalan inspirációt lehet szerezni, a döntés azonban kizárólag a Tiétek. Az esküvői meghívó ugyanis nem csak egy trendbe illeszkedik, hanem a Ti személyiségeteket is tükröznie érdemes. Miért készíttetnél régies, rusztikus esküvői meghívót, ha alapvetően egy fiatalos stílust fog közvetíteni az esküvő? Ha a kreativitást szeretnétek központi elemmé tenni, nem kell feltétlenül leragadni a hagyományos stílusoknál.

Milyen is igazából az ideális esküvői meghívó? Hogyan érdemes egyáltalán belekezdeni a válogatásba? Olyan kérdések ezek, amit jóval az esküvő előtt meg kell válaszolni. Gondoljátok végig azt is, hogy kik lesznek a meghívottak: egészen más stílust érdemes használni ha egy zártkörű, családias esküvőre és lagzira készültök és egészen más ha világraszóló lakodalom az álmotok.

A szülők, nagyszülők és családtagok gyakran szeretnének minél inkább bevonódni már a szervezés fázisába is. Nem érdemes azonban hagyni, hogy minden az ő döntésük legyen. Meg kell hallgatni ugyan a véleményeket: „a mi időnkben az volt az elvárás, hogy…”, „a legszebb esküvői meghívók igenis a hagyományos magyaros mintákat használják”. Számtalan ilyen véleménnyel fogtok találkozni. Meg kell hallgatni mindenkit, de mint az élet minden állomásán itt is érdemes a szívetekre hallgatni. Ez a nap rólatok kell szóljon és nem az anyósról, apósról, nagysülőkről. J

Jöjjenek azok a trendek, amik várhatóan idén is kapósak lesznek:

 1.       Zöld, zöld és még több zöld

Nagyon sokan használják az arany-ezüst kombinációkat, amelyek az esküvők örökZÖLD színei, azonban nem kötelező ebbe az irányba haladni. Érdemes kísérletezni a friss színekkel, a zöld például nagyon élettel teli meghívókhoz vezethet.

 1.       Natúr

Az egyszerűség néha a legjobb választás: egy szép világos alapon néhány sorban leírni a részleteket. Ha mindehhez egy szép papíranyag választás is társul, akkor nem maradhat el a várt eredmény.

 1.       A kék világos árnyalatai

A kék még ma is a stabilitás és megbízhatóság színe. Ha ez a kiegyensúlyozottság jellemez Titeket és párkapcsolatotokat, nem lehet mellé nyúlni.

 1.       Minimalista

Az idő már régen eljárt a túlzó grafikai irányzatok felett. Érdemes egy egyszerű, de szép megoldást választani. Nem baj, ha nem látjátok előre, hogy pontosan ez miben is testesül meg, hiszen az esküvői meghívó készítője biztosan tud ötleteket adni.

 1.       Fémes árnyalatok

Aranygyűrű, ezüstös színskála és az ezzel vegyített fehér/világos háttér is jó választás lehet. Ezek ugyan hagyományosabb értékeket tükröznek, de nem véletlenül használjuk már évszázadok óta az esküvők alkalmával. Pompás, felséges esküvőtök lehet, ha ezt az irányzatot választjátok.

 1.       Egységesség

A legfontosabb talán mégis az, hogy ne keveredjenek túlzottan a stílusjegyek: tegyétek le a voksot a jó döntés mellett és tartsatok ki mellette. A modern és a klasszikus stílus ötvözéséből nem mindig születnek jó megoldások.

+1. Ajánlás                                                      

Ha esküvői meghívót szeretnétek készíttetni, akkor érdemes megtalálni a megfelelő kivitelezőt. Nagyon sokan foglalkoznak ezzel, de csak kevesen tudnak olyan sok színes és esztétikus megoldást felmutatni, mint a Webalbum Grafikai Stúdió esküvői meghívói.

Ráadásul az esküvői meghívó árak elég barátságosan ennél a cégnél. Nem ez ugyan a legfontosabb szempont, hiszen egyszer tervez házasodni az ember. A túlárazott meghívó azonban a későbbiekben olyan kompromisszumokhoz vezethet, amit nem szeretnétek feltétlenül bevállalni.

Szervezetfejlesztés és vállalati tréningek

Érdemes alaposan körbe járni a kérdést, mielőtt valaki a munkatársakat kezdi el hibáztatni a céges teljesítmény hanyatlásáért. A vállalati kultúra ugyanis a vezetők és a beosztottak közös felelőssége. Kialakítása igazi csapatmunka.

Sokat lehet beszélni a toborzási folyamatok során arról, hogy milyen eszközökkel találhatóak meg a legjobb új munkatársak. Mi történik akkor, ha a kollégák nem tudnak közösen dolgozni a célok érdekében? Hiába alkalmaz egy igazgató magas fizetéssel jól képzett embereket, ha azok nem illenek a csapatba.

A gazdasági szervezetek teljesítményt nagymértékben determinálja a kollégák összhangja. Régóta köztudott, hogy csak elhivatott emberek képesek nagyszerű dolgokat alkotni, azonban a csapatként működő közösségek hatékonyságára csak az elmúlt néhány évtizedben derült fény.

A vállalati kultúrának hatalmas szerepe van. Meghatározza, hogy miként fog sikereket elérni egy üzlet. A szervezetfejlesztés feladata, hogy munkatársak és közösségek együttműködését az egyes személyek motiválásán keresztül teremtse meg. A tanácsadó cégek ebben nagyon sokat tudnak segíteni.

Sokan azt hiszik ugyanis, hogy a vállalati kultúra parancsolgatással is kialakítható. A kötelezettség viszont nem képes pótolni a belső indíttatást.

Számtalan tanácsadó és tréning cég foglalkozik a motiváció megteremtésével. Fontos azonban olyan vállalkozásra bízni a munkatársak fejlesztését, akik nem csak sablon megoldásokkal dolgoznak, hanem értik is a cég kihívásait.

Jobb úgy dolgozni egy cégnél, hogy az ember osztja annak értékeit és céljait. A legnagyobb vállalatok épp ezért fektetnek hangsúlyt a kollégák taníttatására és művelésére. A belső motiváció kialakítása ugyanis csak így érhető el. Ha valaki a havi fix miatt jár be dolgozni, soha nem lesz képes olyan teljesítményt nyújtani, mintha élvezné azt a mit csinál és sikerélményekkel gazdagodva térne haza nap mint nap.

Férfi Állóképesség Visszaszerzése

Komoly téma a középkorú férfiaknak, akik szembenéznek a problémáikkal.

A Férfi állóképesség visszaszerzése egy komoly könyv, amit nem szabad félvállról venni. A szerző szembenéz benne a saját félelmeivel, nehézségeivel és küzdelmében, majd papírra (motirorra) vetve megosztja azt a nagyközönséggel, hogy azok is tanulhassanak belőle, akik jelenleg szégyenkezve beszélnek a témáról.

Ráadásul megoldásnak nem egészségtelen pirulákat, afrikai varázsgyöngyöket vagy más hatástalan csodaszereket kínál. Az általa kínált megoldás mindenkinek elérhető, csak akaraterő kell hozzá.

További információ elérhető itt.