Hol érdemes utánfutót kölcsönözni Debrecenben?

Az utánfutó bérlés különösen nagy kihívást jelent mostanában. Egyre kevesebben foglalkoznak ezzel Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében, ezért nehéz megtalálni a megfelelő utánfutó kölcsönzőt.

Az utánfutó bérlés különösen nagy kihívást jelent mostanában. Egyre kevesebben foglalkoznak ezzel Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében, ezért nehéz megtalálni a megfelelő utánfutó kölcsönzőt.

Rengeteg olyan helyzet adódhat az életben, amikor szükség van egy utánfutóra. Például a kerti munkákhoz szinte mindig nélkülözhetetlen, hiszen a kerti hulladék elszállíttatása a DKV-val nagyon drága tud lenni. De költözéskor és háztartási gépek vásárlásakor is előszeretettel veszik igénybe sokan a különböző utánfutó kölcsönzők szolgáltatásait.

Utánfutó bérlés: mire érdemes figyelni?

Sokaknak a legfontosabb utánfutó kölcsönzéskor az, hogy olyan helyre tudjak menni, ahol biztosan azonnal hozzájuthatok egy futóhoz. Sajnos ez csúcsidőszakban nagyon nehéz, hiszen állandóan kint van az összes debreceni kölcsönző gépparkja. Talán az egyedüli kivétel a Vécsey utcai kölcsönző, ahol 50 futó is az ügyfelek rendelkezésére áll, azonban nagyritkán (különösen hétvégén és munkaszüneti napokon), itt is előfordul, hogy várni kell pár percet. Különösen akkor kellemetlen a várakozás, ha nagyon sok munkája van még az embernek. A csúcs időszakokat érdemes elkerülni még a legnagyobb utánfutó kölcsönzőknél is, hogy ne kelljen várakozni.

Utánfutó kölcsönzés: a nyitvatartás az első

Az utánfutó kölcsönzők között nagyon fontos a nyitvatartási idő alapján is válogatni. Amennyiben elhúzódik egy munka, könnyen lehet, hogy csak másnap tudjuk visszavinni a futót, így azonban már extra díjat is fizetni kellhet. A Vécsey utánfutó ebben is az élen jár, hiszen Debrecenben kuriózum, hogy ilyen sokáig nyitva tart délelőtt 6-tól este 8 óráig. Ráadásul vasárnap és szombaton se zárnak be, így a hétvége is rendben van. Bármikor vissza lehet vinni a futót, így nem kell az udvaron hagyni állni miközben pörögnek a kölcsönzés órái.

A Vécsey utánfutó kölcsönző elhelyezkedése

Különösen jó az is, ha a kölcsönző viszonylag közel található. A belvárosban persze nemigen lehet találni kölcsönzőt, azonban a kifelé vezető nagyobb utak mellett több is van. A Vécsey utcai azért különösen előnyös, mert a Monostorpályi útról lekanyarodva könnyen megközelíthető. Ráadásul a befordulás se jelent különösen nagy kihívást, hiszen tágas kapubejáratról közelíthető meg és egy kevésbé forgalmas utcára lehet kikanyarodni.

Elérhetőség: http://vecseyutanfuto.hu/?page_id=9

Ajánló
Kommentek
  1. Én