Ingatlan fotózás: a ingatlan értékesítés kulcsa

Amikor elérkezik az a pillanat, hogy meg kell válni a lakástól vagy háztól, sokakban felmerül a kérdés, hogyan is lehet gyorsan és hatékonyan érdeklődőket szerezni. A legegyszerűbb megoldás manapság az online hirdetésfeladás, amelyre számtalan oldal ad lehetőséget. Fontos azonban azt is látni, hogy a számtalan hirdetés között a miénk biztosan el fog veszni, ha nincs támogatva egy olyan minőségi ingatlan fotózás szolgáltatással, mint amilyen a Belsőnézet Üzleti Fotózás nyújt.

A jól beállított képek az igazi kulcsot jelentik a tehetős vevők megtalálásában. A minőségi fotó lesz az, ami kiemeli az ingatlan a tömegből. Statisztikák bizonyítják, hogy azok a lakáshirdetések, ahol nincsenek képek és alaprajz feltüntetve, nem vonzzák a látogatókat. A rossz minőségi ingatlan fotóknál pedig csak egy rosszabb van: ha olyan fényképek kerülnek fel, amelyek nem a legjobb arcát mutatják az értékesíteni kívánt lakásnak.

https://belsonezet.hu/ingatlan-fotozas/

Gondoljunk csak bele az érdeklődő fejével! A lakásvásárlás egy hatalmas lépés. Eladósodással jár gyakran évtizedekre és az ingatlan kiválasztása nagy körültekintést igényel így. A vásárlók azonban nem csak a méreteket és különböző paramétereket mérlegelnek. Az igazán fontos az, hogy az érdeklődők már a lakás megnézése előtt beleszeressenek az ingatlanba. Komoly értékesítési milliók és érdeklődők százainak elvesztése múlhat azon, hogyha nem minőségi fotók láthatóak képeken.

Számtalan rossz ingatlan fotóval találkozok én is nap mint nap: a babakocsi a szoba közepén (rossz esetben a pelenka még az asztalon), a játékok szétszórva mindenfelé, éjszakai fotózás rossz és sötét fényekkel. Mindezek azt bizonyítják, hogy az eladó nem fordított kellő nagy figyelmet. Miközben egy ingatlan fotós díja töredéke általában annak az összegnek, ami az adásvételen múlik.

Nem kérdés: ingatlan fotósra költeni egy megtérülő befektetés. A jó fotós megtalálása azonban igazi kihívás. A Belsőnézet és Ráki Gergely Ingatlanfotóst azonban meleg szívvel tudom ajánlani. Minőségi munkáit már több száz ügyfél bizonyíthatja.

A honlapjának elérhetősége: https://belsonezet.hu/

Ha lakás vásárlást fontolgat, mindenképp nézzen körbe az ingatlan fotózás témakörében. Ez egy olyan költség, amin egyszerűen nem éri meg spórolni.

Ajánló
Kommentek
  1. Én