LED reflektor, a kerti sötétség ellen

Akinek udvara van az biztosan találkozott már az esti vagy éjszakai kerti sötétség problémájával. Ezt könnyedén megoldhatjuk egy led reflektor beszerzésével. A hagyományos családi méretű kertekbe az 50w led reflektor típus tökéletes választásnak mondható. Fénye kiváló és bőven elegendő, mellette viszont gazdaságos, hiszen a led nem fogyaszt annyit, mint a régi hagyományos halogén típusú társaik.
Ha csak időnként van szükségünk fényre, akkor érdemes a mozgásérzékelős típust választanunk, ami jelenlétünket érzékelve kapcsol fel majd le. Ez rendkívül praktikus, hiszen így nem kell nekünk manuálisan le-fel kapcsolgatnunk, így például magasabbra is nyugodtan helyezhetjük, hogy nagyobb teret tudjon bevilágítani.
Mielőtt megijednénk, hogy ezeknek a termékeknek az egekben van az ára, akkor mindenkit megnyugtathatunk, hiszen már nagyon jó áron hozzájuk tudunk jutni, így akár az udvar több pontjába is felszerelhetünk egyet-egyet. Hasznos és kifizetődő termék lesz az életünkben, ha úgy döntünk, hogy beszerzünk egy led reflektort és végre elfelejthetjük a kertben bukdácsolást vagy azt, hogy a sötétségben kelljen keresgélni kulcsunkat az otthonunkba való bejutáshoz.

Ajánló
Kommentek
  1. Én